İçeriğe atla

Deneyime Samson Kiiru ev sahipliği yapıyor

7,5 saatBu deneyim İngilizce ve İtalyanca sunulmaktadır
Güvenlik taahhüdü
Bu ev sahibi, Airbnb'nin COVID-19 güvenlik kurallarını uygulama taahhüdü vermiştir.
Ücretsiz iptal
Deneyim başlamadan en geç 7 gün öncesine kadar veya rezervasyondan sonraki 24 saat içinde tam para iadesi.
En çok 8 kişi
Deneyim açık alanda gerçekleştirilir
Şunlar dâhildir: yemek, içecekler ve ulaşım

Neler yapacaksınız

Visiting Mau forest means walking with your eyes, hearts and taste buds ready to see the ritual of honey hunting, love the serene environment and more importantly enjoy an unexplainable flavour, the one of smoked honey chewed directly from the honeycomb in the middle of the humid and cold forest. I can’t tell it better than the students from the University of Gastronomic sciences who toured this presidium project who had this to say “...But that flavour, just like all the study trip’s feelings and memories of what we touch and taste, can only remain etched in our minds”. A good number of international and domestic tourists have accessed this area and none of them regretted to have visited this God-given treasure kind of a place. The guests leave Nakuru town early in the morning, visit Kiptunga forest, learn about traditional hives, traditional way of honey harvesting, tasting and refining. This is followed by a tour of historical Mau Mau caves (that were used by the Kenyan freedom fighters) and waterfalls. The visitors are also introduced to different medicinal herbs found in Mau forest that are used by the Ogiek community. The day ends with a visit to Ogiek’s traditional homestead to understand the community’s traditional way of living. Traditional food will be enjoyed at Ogiek Community Guest House by Mary Ondolo who is a member of the Slow Food Chefs’ Alliance in Kenya.
Visiting Mau forest means walking with your eyes, hearts and taste buds ready to see the ritual of honey hunting, love the serene environment and more importantly enjoy an unexplainable flavour, the one of smoked honey chewed directly from the honeycomb in the middle of the humid and cold forest. I can’t tell it better than the students from the University of Gastronomic sciences who toured this presidium project who had this to say “...But that…

Dâhil olanlar

  • Yiyecek
    Free organic fresh honey tasting directly from the traditional log hive in...
  • İçecekler
    Kenya mixed tea locally known as "CHAI"
  • Ulaşım
    Transportation with the third party:-
    OREINS ADVENTURES, Tours & Trav...

Ev sahibiniz Samson Kiiru ile tanışın

2019 yılından beri Airbnb'de ev sahibi
  • Kimlik doğrulandı
I am a gastronome, working with Slow Food Kenya. I love travelling and tour guiding aiming at providing tourists with a unique experience by giving them an opportunity of enjoying the Kenyan rich wildlife, natural and cultural diversity. I give an opportunity of enjoying a new model of tourism, made of meeting and exchanges with farmers, beekeepers, pastoralists and other players in the food sector. I offer something more classic and simple tourism "Safari", recognizing the critical role that local communities play in ensuring sustainable tourism and how food plays a central role in understanding and discovering local cultures. I give the communities an opportunity to participating in tourism planning and development so that they can reap from their natural resources, take part in environmental conservation and protection.
I am a gastronome, working with Slow Food Kenya. I love travelling and tour guiding aiming at providing tourists with a unique experience by giving them an opportunity of enjoying the Kenyan rich wildlife, natural and cultural diversity. I give an opportunity of enjoying a new model of tourism, made of meeting and exchanges with farmers, beekeepers, pastoralists and other players in the food sector. I offer something more classic and simple tourism "Safari", recognizing the critical role that lo…
Ödeme güvenliği açısından asla Airbnb web sitesi veya uygulaması dışında para havalesi yapmayın ve iletişime girmeyin. Daha fazla bilgi edinin
Kişi başı başlangıç fiyatı 600 ₺
Uygun tarih yok

Slow Food ortaklığıyla

Slow Food onaylı
Bu deneyim lezzetli, sosyal yönden sorumlu ve ekolojik olarak sürdürülebilir olmasını sağlayan iyi, temiz ve adil Slow Food ilkelerine uygun olarak tasarlanmıştır.


Slow Food, yerel gıda kültürleri ile geleneklerinin yok olmasını önlemek ve hazır yemek kültürünün yükselişine karşı koymak amacıyla 1989 yılında kurulmuş küresel bir taban hareketi örgütüdür. Kurulduğu günden bugüne herkesin iyi, temiz ve adil gıdaya erişimini sağlamak için çalışan küresel bir harekete dönüşmüştür. Katkınız, ev sahibini desteklemenin yanı sıra Slow Food'un yerel toplulukları güçlendirmek, zanaatkâr çiftçileri ve üreticileri teşvik etmek ve okul bahçeleri ve eğitim projelerini desteklemek üzere dünya çapında projeler uygulamasına yardımcı olacaktır.

Nerede olacaksınız?

Visiting Kiptunga forest, learn about traditional hives, honey harvesting, tasting and refining. This will be followed by a tour of historical Mau Mau caves and waterfalls. The visitors will also be introduced to different medicinal herbs found in Mau forest and used by the Ogiek community. The day ends with a visit to Ogiek’s traditional homestead to understand about the community’s traditional way of living. Traditional dishes will be cooked.

Bilinmesi gerekenler

İptal politikası

Tüm deneyimler, satın alımdan sonraki 24 saat içinde veya deneyim başlamadan en az 7 gün önce iptal edilirse ücretin tamamı iade edilir.

Resmi Kimlik

Kimliğinizdeki fotoğrafla eşleşen bir özçekim yapmanız gerekiyor. Böylece, Airbnb'nin deneyime gerçekte kimin gittiğini onaylayabilir. Bunu sadece bir kere yapmak zorundasınız.

Misafir gereklilikleri

8 kişiye kadar 18 ve üzeri yaştaki misafirler katılabilir. Ebeveynler 2 yaşından küçük çocuklarını da getirebilir.

Yanınızda getirmeniz gerekenler

Warm jackets, Rain coats, hiking shoes, mosquito repellents and all necessary personal effects.

Mobile phones and laptops adapters