Arama girdisi yazıldıktan sonra öneriler gösterilecektir. Yukarı ve aşağı oklarını kullanarak gözden geçirebilirsiniz. Enter tuşuna basarak seçin. Bir ifade seçerseniz bu ifade aranır. Öneri bir bağlantıysa tarayıcı bu sayfaya gidecektir.
Yordam araçları

Hesabınızı devre dışı bırakma veya silme

Gitmenizi elbette istemeyiz ancak Airbnb'den ayrılmaya karar verdiyseniz birkaç seçeneğiniz bulunur. Hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakıp sonra yeniden etkinleştirebilir veya kalıcı olarak silebilirsiniz.

Hesabınızı devre dışı bıraktığınızda ne olur?

İlan sahibiyseniz tüm hesabınızı devre dışı bırakmadan bir ilanı devre dışı bırakma seçeneğiniz de vardır.

Hâlâ hesabınızı devre dışı bırakmayı düşünüyorsanız meydana gelecek değişiklikler şunlardır:

  • Profiliniz artık kimseye görünmez.
  • İlan sahibiyseniz ilanlarınız gizlenir.
  • Ancak bazı bilgiler, örneğin değerlendirmeleriniz görünür kalabilir.
  • İleride hesabınızı yeniden etkinleştirmek isteyebileceğiniz için Airbnb hesap verilerinizi saklar.

Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için lütfen bize telefonla ulaşın.

Hesabınızı devre dışı bırakmadan önce şunları mutlaka çözüme kavuşturun:

    Hesabınızı devre dışı bırakmak için

    Masaüstü cihazda hesabınızı devre dışı bırakma

    1. Menü > Hesap ayarları > Oturum açma ve güvenlik'e tıklayın.
    2. Hesap bölümünde Devre dışı bırak'a tıklayın.
    3. Hesabınızı devre dışı bırakma nedeninizi seçin ve Devam et'e tıklayın.
    4. Hesabı devre dışı bırak'a tıklayın.

    Hesap silme işlemi

    Hesabınızı kalıcı olarak kapatıp sildiğinizde:

    • Silme isteğini kabul etmeden önce güvenlik amacıyla kimliğinizi doğrularız.
    • İsteğiniz işleme koyulunca Gizlilik Politikamızda özetlendiği gibi yasal olarak saklamak zorunda olduğumuz veya saklamamıza izin verilen belirli bilgiler hariç kişisel bilgileriniz kalıcı olarak silinir.

    Hesabınız silindikten sonra yeniden etkinleştiremez, içeriğindeki hiçbir veriyi kurtaramaz veya hesaba yeniden erişim sağlayamazsınız. Airbnb'yi tekrar kullanmak isterseniz yeni bir hesap açmanız gerekecektir. Veri sahibi haklarınızı kullanma hakkında daha fazla bilgi edinin.

    Hesabınızı silmek için

    Masaüstü cihazda hesabınızı silme

    1. Menü > Hesap ayarları > Gizlilik'e tıklayın.
    2. Veri gizliliği'nin altında Hesabınızı silin'e tıklayın.
    3. İkamet ettiğiniz ülkeyi seçin.
    4. Hesabınızı silme nedeninizi seçin.
    5. Sonraki seçeneğine tıklayın.
    6. Hesabı sil'e tıklayın.

    Bunun yerine Verilerinizi yönetin bölümüne giderek hesabınızı silebilirsiniz.

    Not: Çin Ana Karası'ndaki kullanıcılar için farklı politika ve prosedürler geçerlidir. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Bu makale yardımcı oldu mu?

    İlgili makaleler

    • Yordam araçları

      Airbnb hesabımı devre dışı bırakabilir mi?

      Evet. Airbnb'nin hesabınızı neden ve ne zaman sınırlandırabileceğini, askıya alabileceğini veya devre dışı bırakabileceğini öğrenin.
    • Yordam araçları

      Gizlilik tercihlerinizi kontrol etme

      Bu rehberde gizlilik hesap ayarlarınızı nasıl kontrol edip yönetebileceğiniz ve gizlilik haklarınızı kullanmak için bizimle nasıl iletişime geçebileceğiniz açıklanmaktadır.
    • Yordam araçları

      Telefon numaranızı doğrulama

      Telefon numaranızı hesabınıza ekledikten sonra misafirler, ilan sahipleri ve Airbnb, rezervasyonunuzla ilgili olarak sizinle iletişime geçebilir.
    Rezervasyonlarınız, hesabınız ve çok daha fazlasıyla ilgili yardım alın.
    Oturum açın veya kaydolun