
Airbnb hizmetleri
Baix Llobregat bölgesindeki şefler
Airbnb'de yerel profesyonellerin sunduğu benzersiz bir hizmet bulun.
Baix Llobregat bölgesinde özel şeflerin hazırladığı lezzetlerin tadına bakın

Şef
Bir şefle şehir merkezindeki bir çatı katında barbekü
14 yılı aşkın deneyime sahip profesyonel bir şef olarak unutulmaz mutfak deneyimleri yaratma ve mükemmel ortamı yaratma konusunda uzmanım. Yemek pişirmek benim için sadece bir iş değil, benim tutkum ve bunu başkalarıyla paylaşmaktan başka bir şey sevmiyorum. Yeni insanlarla tanışmaktan ve hikâye alışverişinde bulunmaktan hoşlanan sosyal bir insanım. Mutfak maceralarım beni 125 'ten fazla ülkeye götürdü ve 5 farklı ülkede yaşama ayrıcalığına sahip oldum. Sürekli yeni yemek deneyimleri arıyorum, bu da beni yol boyunca harika insanlarla tanışmaya yönlendirdi. Yemek ve seyahat tutkumu paylaşan eşim Kiira, bu deneyimi unutulmaz kılmak için bize katılacak. O bir vegan, yani vegan ürünleri dünyasını iyi biliyoruz. Dünyayı birlikte keşfedelim, her seferinde bir lokma!

Şef
Jana'dan renkli yaratıcı yemek
9 yıllık deneyimim İskoçya'da büyük bir restoranda çalıştım, becerilerimi ve yaratıcılığımı geliştirdim. Eğitimimi mutfakta kazandım. Yemek pişirmek benim sanatım; güzel, canlı ve sevgi ve gülümsemeyle yapılmış.

Şef
Graciela'dan avangart deniz ürünleri tadım menüleri
6 yıllık deneyimim, Fransız mutfağından ve kaliteli yemek tutkusundan etkilenen birçok mutfakta eğitim aldım. Bu restoranlarda ileri teknikler ve yaratıcı yaklaşımlar öğrendim. Tekniklerim yeniliğe ve yüksek kaliteli malzemelere dayanıyor.

Şef
Janna'dan yaratıcı Akdeniz lezzetleri
12 yıllık deneyimim İspanya'nın kıyılarında büyüdüm ve dünyanın dört bir yanındaki en iyi mutfaklarda yemek pişirdim. İsviçre'de Uluslararası Mutfak Sanatları bölümünden mezun oldum. Dünyanın gastronomi başkentinde üst düzey yemek pişirme okudum.

Şef
Jordi'nin köklü Katalan mutfağı
Lüks restoranlarda 10 yıllık deneyim. Ürüne ve geleneksel mutfağa karşı derin bir sevgim var, ancak her yemekteki lezzetleri yükseltme tekniğini beceriyle kucaklıyorum.

Şef
Barselona
María'dan hamur işi ve lezzetli güzel yemekler
12 yaşından beri yemek pişirdiğim 10 yıllık deneyim, hem hamur işi hem de tuzlu mutfak konusunda uzmanım. Barselona, Ekvador ve ABD'de gastronomi ve konukseverlik alanlarında dereceler kazandım. Becerilerimi Michelin yıldızlı bir mutfakta geliştirdim, mutfak tekniklerini geliştirdim.
Tüm şef hizmetleri

Marc'tan Katalan mutfağı gelenekleri
Biz Esther ve Marc, kültürümüz ve gastronomimiz konusunda tutkulu iki Katalanız ve sizi yerel halkla paylaşılan gizli bir akşam yemeğiyle Katalonya'yı keşfetmeye davet ediyoruz. Marc bir şeftir ve bu da bu deneyimi maksimum özgünlük ve münhasırlıkla donatmak için gerekli yaratıcılığı ve gereklilikleri geliştirmesini sağlayan Ferran Adrià ile El Bulli'de eğitilmiştir. Ayrıca, harika şarap meraklıları olarak, yemeklerimizi en iyi Katalan şarap imalathanelerinin şaraplarıyla birleştirmeyi seviyoruz. Gelin ve Katalonya'yı sandalyenizden keşfedin!

İsrail'den füzyon lezzetleri
20 yıllık deneyim, uluslararası lezzetleri harmanlama deneyimi olan bir mutfak uzmanıyım. Konukseverlik okudum ve dünya çapında uygulamalı deneyimim var. Travel, mutfak becerilerimi ve duyarlılığımı ve kariyerime yaklaşımımı bildirdi.

Pablo'dan Akdeniz menüleri
Mutfak yörüngem boyunca dünyanın dört bir yanından gelen lezzetleri ve mükemmel mutfak tekniklerini keşfetme fırsatım oldu. Ancak, yemek pişirme tutkumu başkalarıyla paylaşmaktı, gerçek mesleğimi keşfettim. Sizin için yemek pişirmek, zevklerinize ve tercihlerinize göre uyarlanmış benzersiz ve kişiselleştirilmiş yemek deneyimleri yaratmamı sağlıyor. Her yemek bir sanat eseridir ve her müşteri bir ilham kaynağıdır.

Sam'den Levant'ın Lezzetleri
12 yıllık deneyimim, basit malzemeleri olağanüstü yemeklere dönüştürme konusunda uzmanım. Şam Üniversitesi'nden hukuk diploması aldım ama tutkum misafirperverlikte yatıyor. Beyrut'tan Barselona'ya kadar dünyanın dört bir yanından gelen misafirleri evimde ağırlamayı çok sevdim.

Federico'da bitki bazlı Brunch&Fine akşam yemeği
3 yıllık deneyim Her gün antrenman yapan ve kaliteli yemekler sunmak için becerilerimizi geliştiren iki tutkulu şefiz. Üniversiteler ve mutfak kursları aracılığıyla kapsamlı resmi eğitimimiz var. El sanatlarımızı geliştirmek için birçok profesyonel mutfakta çalıştık.

Camila'dan renkli füzyon mutfağı
15 yıllık deneyimle dünya çapında çeşitli lezzetleri ve pişirme tekniklerini keşfettim. Gastronomi ve etkinliklerde yetenekliyim. Yiyecek ve İçecek alanında yüksek lisans yapıyorum. Pachama South American Food'da mutfağı yönettim ve yenilikçi menüler geliştirdim.

Daniele'den performanslı yemek hazırlığı
6 yıllık deneyimim, otellerde ve restoranlarda çalıştım ve beslenme odaklı müşteriler için yemekler yarattım. Performans hedeflerini desteklemek için besin zamanlaması, menü tasarımı ve enerji dengesi üzerine çalıştım. Mutfak pratiği ile beslenme arasında köprü kurmasıyla tanınan sertifikalı bir ANutr'um.

Helio'dan küresel esintili yemek
Güney Amerika ve Avrupa'daki mutfaklarda 8 yıllık deneyimim var. 2013 yılında Senac Brezilya'da Teknolojik Gastronomi okudum. Brezilya'da Gracia Bar ve Pizzaria Via Roma'da çalıştım.

Pirinçle yapılan yemekler: Paella ve daha fazlası
20 yıllık deneyimim, duygu uyandıran duyusal, gastronomik menüler oluşturma konusunda uzmanlaşmış bir şefim. Ayrıca restoran yönetimi alanında yüksek lisans derecem var. Ayrıca İspanyol şef Martín Berasategui liderliğindeki Michelin yıldızlı bir restoranda da eğitim aldım.

Pablo'dan tapas, paella ve Akdeniz lezzetleri
Konukseverlik konusundaki kapsamlı deneyimimle Arjantin'deki lüks otellerde şef olarak çalıştım, müşteri hizmetlerini mükemmelleştirdim ve üst düzey hizmetleri mükemmelleştirdim. Ayrıca bistrolarda değerli bir deneyim kazandım ve Andorra ve Barselona'daki ünlü restoranlarda çalışarak mutfak etkinlikleri düzenledim. Farklı yörüngem bana farklı gastronomik zorluklara kolayca uyum sağlayarak geniş ve çok yönlü bir manzara sağladı.

Federico'dan Avrupa lezzetleri
25 yıllık deneyimim, Avrupa ve Amerika'da deneyime sahip tutkulu bir gastronomistim. Mutfak okulunda ve Barselona'daki farklı restoranlarda eğitim aldım. On yıldır Locanda del Leon d'Oro'nun sahibi ve işletmecisiyim.

Bruno'nun Fransız - Akdeniz kreasyonları
27 yıllık deneyim Mutfağım Fransız temellerini Akdeniz ve dünyevi zarafetle dengeliyor. Kendime başlamadan önce restoranlarda mutfak becerilerimi geliştirmek için yıllarımı harcadım. Ayrıca Fransa'nın Grenoble kentinde efsanevi etkili bir şef olan Paul Bocuse'un yönetiminde de eğitim aldım.
Mükemmel yemekler sunan özel şefler
Yerel profesyoneller
Kişiye özel şeflerden özel catering hizmetine uzanan seçeneklerle açlığınızı yatıştırın
Kalite açısından incelenip özenle seçildi
Her şef, mutfak tecrübesine göre gözden geçirilir
Mükemmellikle dolu bir geçmiş
Mutfak sektöründe en az 2 yıl tecrübeli
Baix Llobregat bölgesinde başka hizmetleri keşfedin
Keşfedilecek daha fazla hizmet
- Özel şefler Barselona
- Fotoğrafçılar Valencia
- Kişisel antrenörler Alicante
- Özel şefler Palma
- Özel şefler Marsilya
- Özel şefler Cannes
- Fotoğrafçılar Donostia-San Sebastian
- Fotoğrafçılar Bordeaux
- Fotoğrafçılar Antibes
- Özel şefler Barcelonès
- Özel şefler Saint-Tropez
- Fotoğrafçılar Aix-en-Provence
- Özel şefler Nord de Palma District
- Fotoğrafçılar Girona
- Fotoğrafçılar Cassis
- Özel şefler Serra de Tramuntana
- Catering Barselona
- Fotoğrafçılar Palma
- Fotoğrafçılar Marsilya
- Fotoğrafçılar Cannes
- Fotoğrafçılar Barcelonès
- Masaj Nord de Palma District
- Kişisel antrenörler Serra de Tramuntana
- Masaj Barselona