Slow Food- Cook like a Provençal chef

Puget, FransaAirbnb Mutfak Sanatı koleksiyonunun bir parçası

Mutfak sanatları deneyimine Paul ev sahipliği yapıyor

5 saat, Bu deneyim İngilizce ve Fransızca sunulmaktadır
Güvenlik taahhüdü
Bu ev sahibi, Airbnb'nin COVID-19 güvenlik kurallarını uygulama taahhüdü vermiştir.
En çok 10 kişi
Fransız mutfağı
Ev sahibi özel beslenme ihtiyaçları olan misafirleri ağırlayabilir.
Şunlar dâhildir: yemek ve içecekler

Neler yapacaksınız

Join me for a traditional Provençal cooking class at my XVII century family farmhouse.
We will meet at my house at 10am.
I will introduce you to this family place and talk about the history of this Mas (old farm in Provençal language) and the history of the region.
Together, we will then prepare a four course meal (starter - main course - cheese - desert ) using seasonal and local ingredients. Some of them will come directly from our garden.
During the class you will taste our Olive oil, homemade jams and of course local wines paired with the menu.
Lunch will be prepared in my personal kitchen and will be served on a terrasse shaded by oak trees overlooking our Olive trees.
We only use local and seasonal produce so the recipes will change with the seasons. Alongside Provençal recipes we also teach fusion inspired cooking, creating dishes that are inspired by local produce and spices from around the world.
We will finish the class and lunch around 3pm.
The farmhouse is located 45 mins from Aix en Provence and 50mins from Avignon, 45 mins from Saint Rémy de Provence, 10 minutes from the beautiful village of Lourmarin.
Other things to note
Please let me know in advance if you have any kind of allergies of dietery requirements.

Keep in mind that this is an old building with many stairs.
Join me for a traditional Provençal cooking class at my XVII century family farmhouse.
We will meet at my house at 10am.
I will introduce you to this family place and talk about the history of this Mas (old farm in Provençal language) and the history of the region.
Together, we will then prepare a four course meal (starter - main course - cheese - desert ) using seasonal and local ingredients. Some of them will come directly fro…

Dâhil olanlar

Ev sahibiniz Paul ile tanışın

2013 yılından beri Airbnb'de ev sahibi
  • 46 Değerlendirme
  • Kimlik doğrulandı
I was born in Paris and spent every summer at our family farmhouse in the heart of Provence. My grandfather bought this 17th-century farmhouse in the mid 1950s and since then my family has made olive oil.

I studied Food and Consumer Management at Birmingham University and work as a sommelier in England. Then I moved to Piedmont, Italy, to earn a Master of Gastronomy at the Slow Food University in Pollenzo.

Since coming back to Provence, I’ve been organizing authentic and unique culinary events all over the south of France—from Aix en Provence to Saint Rémy de Provence, Avignon, Marseille, Châteauneuf du Pape, and all the Rhône Valley—with the help of my mother and brother.
I was born in Paris and spent every summer at our family farmhouse in the heart of Provence. My grandfather bought this 17th-century farmhouse in the mid 1950s and since then my family has made olive oil.

I studied Food and Consumer Management at Birmingham University and work as a sommelier in England. Then I moved to Piedmont, Italy, to earn a Master of Gastronomy at the Slow Food University in Pollenzo.

Since coming back to Provence, I’ve been organizing authentic and un…
Ödeme güvenliği açısından asla Airbnb web sitesi veya uygulaması dışında para havalesi yapmayın ve iletişime girmeyin. Daha fazla bilgi edinin
Kişi başı başlangıç fiyatı 1.626 ₺
Bu deneyimde nadiren uygun yer bulunur.

Slow Food ortaklığıyla

Slow Food onaylı
Bu deneyim lezzetli, sosyal yönden sorumlu ve ekolojik olarak sürdürülebilir olmasını sağlayan iyi, temiz ve adil Slow Food ilkelerine uygun olarak tasarlanmıştır.


Slow Food, yerel gıda kültürleri ile geleneklerinin yok olmasını önlemek ve hazır yemek kültürünün yükselişine karşı koymak amacıyla 1989 yılında kurulmuş küresel bir taban hareketi örgütüdür. Kurulduğu günden bugüne herkesin iyi, temiz ve adil gıdaya erişimini sağlamak için çalışan küresel bir harekete dönüşmüştür. Katkınız, ev sahibini desteklemenin yanı sıra Slow Food'un yerel toplulukları güçlendirmek, zanaatkâr çiftçileri ve üreticileri teşvik etmek ve okul bahçeleri ve eğitim projelerini desteklemek üzere dünya çapında projeler uygulamasına yardımcı olacaktır.
AIRBNB DENEYİMLERİ

Mutfak Sanatları

Tutkulu aşçılar

Yerel ev sahiplerinin geleneksel tariflerini öğrenin ve hikâyelerine kulak verin.

Samimi ortamlar

Özel çiftliklerden gizli çatılara kadar birçok farklı sıra dışı yerde yemek yemenin keyfini yaşayın.

Airbnb tarafından incelenmiştir

Her deneyim, özgün bir mutfak sanatı geleneği olup olmadığı bakımından incelenmektedir.

Nerede olacaksınız?

Built in the XVII c. by the Vaudois community in the Natural Park of the Luberon, the farmhouse was inhabited until the middle of the XVIII century. One century later at the begining of the 1950's my grandfather bought this farm which was left on its own for 100 years.
He spent 20 years renewing the house, bringing water, electricity, a new roof... Then my mother took over and 70 year later this house is still part of our family.

46 değerlendirmede 5 üzerinden 4,98 puan aldı.

Irene
Temmuz 2021
Paul is a fantastic host. he does us around his farm, sharing stories and future projects. the food was super fresh and aromatic and flavorful. we ate and drank to our content, and we even played a few games of pentanque. what a great day!
Ola
Temmuz 2021
We had a great day with Paul at his beautiful place! We learned some excellent Provencal recipes and prepared delicious food from great local ingredients. We ate all of the freshly cooked dishes with pleasure, tasting local wine and olive oils. A much longer day than expected ended with several rounds of Pétanque. Altogether – we would do it again! Thank you, Paul, and our excellent companions!
Tobi
Temmuz 2021
On a passé une journée parfaite avec Paul. L’atmosphère pendant la préparation du menu et pendant toute la journée était conviviale et relaxée. Tous les produits utilisés étaient frais et les plats étaient très savoureux et typiques de la région. Aussi, Paul nous a donné des informations intéressantes sur la culture des oliviers ou la production de l’huile d’olive. On a beacoup profité de cette expérience et on la recommande vivement.
Lara
Haziran 2021
We thoroughly enjoyed this! Booked a private class and had a blast, it was such a personal, fun experience, Paul and his mom immediately felt like old friends. Beautiful estate. Can recommend without a second thought.
Flore
Mayıs 2021
Expérience géniale, nous avons passé un moment magique avec Paul et Ariane sous les oliviers! Super cours de cuisine avec le meilleur des produits locaux, super ambiance, et déjeuner délicieux au soleil! Une parenthèse enchantée dans cette si jolie région!
Sydney
Ekim 2020
Paul was a great host and had the most amazing local ingredients. His farm is beautiful and tradition and it was a great experience.

Uygun tarihler arasından seçim yapın

    Beslenme tercihleri

    Ev sahibi, listelenen beslenme ihtiyaçlarını talep üzerine karşılayabilir. Konaklama istiyorsanız deneyimden önce ev sahibine bildirmeniz gerekir.
    Yer fıstığı alerjisi
    Süt ürünleri içermeyen
    Pesketaryen
    Vegan
    Sert kabuklu yemiş alerjisi
    Soya içermeyen diyet
    Yumurta içermeyen
    Glutensiz
    Vejetaryen
    Balık alerjisi
    Kabuklu deniz ürünleri alerjisi

    Bilinmesi gerekenler

    İptal politikası

    Tüm deneyimler, satın alımdan sonraki 24 saat içinde veya deneyim başlamadan en az 7 gün önce iptal edilirse ücretin tamamı iade edilir.

    Misafir gereklilikleri

    10 kişiye kadar 18 ve üzeri yaştaki misafirler katılabilir.

    Alkol

    Bu deneyimde alkol bulunmaktadır. Yalnızca yasal içki içme yaşını karşılayan misafirlere alkollü içki servisi yapılacaktır.

    Yanınızda getirmeniz gerekenler

    Meeting at the farmhouse, transportation not included

    Confortable outfit and shoes