Airbnb hizmetleri

Boulogne-Billancourt bölgesindeki şefler

Airbnb'de yerel profesyonellerin sunduğu benzersiz bir hizmet bulun.

Boulogne-Billancourt bölgesinde özel şeflerin hazırladığı lezzetlerin tadına bakın

Şef

Paris

Maxime'den modern Fransız ve İtalyan menüsü

İlham verici yemek pişirmeyi seven, kökenlerimin, tutkumun ve büyükannemin rahatlatıcı ruh yemeklerinin kesiştiği noktada, kendi kendine yeten bir şefim. Ecole hôtelière Paris Drouant'ın onurlarıyla mezun olmuş bir ŞAPKA (Profesyonel Yeterlilik Sertifikası) ile ilhamımı Fransa'dan gelen dünyanın en ikonik pişirme yöntemleri ile geleneksel ve çağdaş İtalyan tarifleri arasında çiziyorum.

Şef

Paris

Prerana'dan küresel lezzetler

Michelin yıldızlı restoranlardan catering mutfaklarına kadar çeşitli mutfaklarda 5 yıllık deneyimim var. Çikolata dükkanından pâtisserie'ye kadar çeşitli mutfak ortamlarında beceriler kazandım. Michelin yıldızlı bir restoranda çalıştım ve hızlı tempolu bir ortamda becerilerimi geliştirdim.

Şef

Or'a göre pazar ziyafeti

10 yıllık deneyim En iyi Paris restoranlarında ve Kuzey Afrika'dan mutfak mirasında uygulamalı deneyim. Levanten, Akdeniz ve Kuzey Afrika yemek pişirme teknikleri konusunda eğitim aldı. Paris'teki Miznon, Shouk ve Dalia'da LED mutfaklar.

Şef

Simply French by Maylis

6 yıllık deneyim İnsanları bir araya getiren yemek deneyimleri yaratmak benim tutkum. Mutfak becerilerimi 2019 'da L'Atelier des Chefs'te geliştirdim. Lezzetli, keyifli ve misafirleri mutlu eden yemekler yaratmak bana neşe veriyor.

Şef

Paris

Jeff'ten Fransız yemekleri

20 yıllık deneyim Özel ev şefi, Vosges'te bir iç mimar için yemek pişirdim. Mutfak, hamur işi ve şarküteri yönetimi eğitimi aldım. Ünlü işletmelerde şef ve pasta şefiydim.

Şef

Daniele'den Geleneksel İtalyan Yemekleri

19 yıllık deneyimim Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştım. Hotel School of Rome'da eğitim aldım ve 80/100 ile bir Bac Pro elde ettim. 2015 'te Londra'daki en iyi İtalyan restoranı unvanını kazanmaya yardımcı oldum.

Tüm şef hizmetleri

Jean'den klasik Fransız yemekleri

8 yıllık deneyimim Tour d'Argent ve Le Meurice'de eğitim aldım, daha sonra özel bir şef oldum. Bölgesel inovasyon ustası Yannick Alleno'da eğitim aldım. Tarihi bir Paris restoranı olan Tour d'Argent'da çalıştım.

Caterer gourmand by Boris

9 yıllık deneyim, Île - de - France'daki profesyonel etkinlikler için kişiye özel hizmetler sunuyorum. Catering ve konaklama yönetimi konusunda eğitim aldım. RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer gibi şirketler için çalıştım.

Michelin yıldızlı şef tarafından özel akşam yemeği

15 yıllık deneyim, sürdürülebilirlik ve mevsimsellik odaklı benzersiz yemekler konusunda uzmanım. Tokyo'da eğitim aldım, suşi yapma sanatında ustalaştım ve aynı zamanda Fäviken'de eğitim aldım. Mandarin Oriental'da mutfağı yönettim ve misafirleri memnun eden yenilikçi yemekler yarattım.

Şef Lucie ile mevsimsel Fransız mutfağı

8 yıllık deneyim Özellikle Polinezya'da seyahat ederken uygulamalı deneyimle öğrendiğim yerel Fransız ürünlerini kullanarak rafine, mevsimsel mutfakta yaratıcı yemek pişirme. Yerel Fransız ürünlerini kullanarak rafine ve mevsimsel mutfakta uzmanım.

Jonathan'dan Afro - Karayip güzel yemekleri

8 yıllık deneyimim, müşterilere üst düzey yemek pişirmeyi getiriyorum ve kaliteli yemekleri yükseltmek için danışmanlık hizmetleri sunuyorum. İngiltere ve Paris'teki ufkumu genişletmeden önce Guadeloupe'de eğitim aldım. Zanaatımı The Peninsula ve Plaza Athénée gibi en iyi lüks otellerde geliştirdim.

Eglantine'den otantik Fransız mutfağı

8 yıllık deneyim, organik tercihi ile taze ve mevsimlik Fransız mutfağında uzmanlaşmış bir şefim. Becerilerimi Paris'teki Le Desnoyez'de geliştirdim ve CAP Cuisine diploması aldım. Kariyerime mutfakta başlamadan önce Alain Ducasse için mutfak yayıncılığında çalıştım.

Ashiq'ten geleneksel Fransız menüsü

11 yıllık deneyim Restoran sektöründe inşa edilmiş bir vakıfla artık kişisel bir şef olarak çalışıyorum. Çeşitli restoranlarda becerilerimi geliştirmeden önce eğitimimi Londra'da tamamladım. Çok çeşitli ünlü misafirler için yemek pişirdim.

Simon'dan yüksek renkli

10 yıllık deneyim 2 yıldızlı restoran şefleriyle eğitilmiştir. 5 yıllık eğitimden sonra bakaloramı ve BTS'yi aldım. Mutfağımı büyük moda evleriyle paylaşma fırsatım oldu.

Laura'dan yenilikçi Akdeniz mutfağı

18 yıllık deneyim Ana odak noktam mevsimlik, sürdürülebilir ve yerel kaynaklı yemekler yaratmak. Mutfak becerilerim küresel seyahatlerim ve uygulamalı deneyimimle şekillendi. Yemek tutkum beni yeni ortaya çıkan şeflerin yenilikçi menülerime ilham verdiği Avrupa'ya götürüyor.

Laura'dan zevk yolculuğu

14 yıllık deneyimim, Akdeniz, Asya ve Fransız mutfaklarında uzmanlaşmış özel bir şefim. Beslenme, gıda trendleri ve özel diyetlere odaklanın. Doyumsuz bir ilgisi olan, yiyecek ve şarap hakkında derin bilgiye sahip bir gurmeyim.

Akhil tarafından yeniden tanımlanan özel şef deneyimleri

15 yıllık deneyimim İskandinav, Hint ve Japon da dahil olmak üzere kaliteli yemek ve küresel mutfaklarda uzmanım. René Redzepi, Pascal Barbot ve Magnus Ek gibi şefler altında eğitim aldım. René Redzepi, Pascal Barbot ve Magnus Ek gibi ünlü Avrupalı şeflerle iş birliği yaptım.

Adrien'den pasta mükemmelliği

10 yıllık deneyim: Fransız mutfağında uzmanım, Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştım. Becerilerimi La Table du Boisniard & Têtedoie'de geliştirdim. Maxim's'te pasta ekibine liderlik ediyorum ve ikonik bir restoran için tatlılar yaratıyorum. Benimle doğrudan sizin yerinizde bir aile öğle yemeğinin veya romantik bir lokantanın keyfini çıkarın.

Mükemmel yemekler sunan özel şefler

Yerel profesyoneller

Kişiye özel şeflerden özel catering hizmetine uzanan seçeneklerle açlığınızı yatıştırın

Kalite açısından incelenip özenle seçildi

Her şef, mutfak tecrübesine göre gözden geçirilir

Mükemmellikle dolu bir geçmiş

Mutfak sektöründe en az 2 yıl tecrübeli