Şef Alejandro Gomez ile Endülüs lezzetleri
Geleneklere, lezzete ve yaratıcılığa odaklanan mevsimlik Endülüs mutfağı.
Otomatik olarak çevrilmiştir
Sevilla bölgesinde Şef
Evinizde sağlanır
Sevilla usulü tapa pişirin ve tadını çıkarın
2.938 ₺ Misafir başına 2.938 ₺
Rezervasyon için minimum 8.812 ₺
Sevilla'da yerel bir şefle geleneksel tapas pişirip tadarak otantik bir gastronomi deneyimi yaşayın.
Rahat ve eğlenceli bir ortamda Endülüs'ün en ünlü yemeklerinden bazılarını nasıl hazırlayacağınızı öğrenecek, Sevillian mutfağının sırlarını keşfedecek ve lezzet, tarih ve şarapla dolu bir akşam yemeğinin tadını çıkaracaksınız.
Bu sadece bir ders değil, kültürel bir deneyim, arkadaşlarla yemek yeme ve Sevilla'nın ruhunu yemekleriyle hissetmenin bir yolu.
Sürdürülebilir kara ve deniz tadımı
3.427 ₺ Misafir başına 3.427 ₺
Rezervasyon için minimum 13.708 ₺
Karadan ve denizden sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen malzemelerden oluşan bir menü, cesur lezzetleri, rafine tekniği ve yerel kökene saygıyı kutluyor.
Endülüs kökleri tadımı
3.672 ₺ Misafir başına 3.672 ₺
Rezervasyon için minimum 14.687 ₺
Klasik Endülüs tariflerini mevsimlik malzemeler ve sahil esintisiyle yeniden yorumlayan samimi bir menü.
Paylaşılacak
– Natürel sızma zeytinyağı ve limon kabuğu rendesi ile beyaz karides ve avokado tartar.
Şefin Seçimi
– Üzerine çıtır İber jambonu ve zeytin ekmeği konmuş sıcak rezene ve pırasa kreması.
Ana Yemek Seçimi
– Fırında kavrulmuş corvina, limon ve siyah sarımsak emülsiyonu, kavrulmuş sebzelerle servis edilir.
– Oloroso şeri içinde İber pluma, tatlı patates püresi ve sotelenmiş mantar ile.
tatlı
Çağdaş Endülüs
3.917 ₺ Misafir başına 3.917 ₺
Rezervasyon için minimum 15.666 ₺
Beceri, duygu ve bölgesel gururla hazırlanmış, geleneksel Endülüs yemeklerinin çağdaş bir yorumu.
Paylaşılacak
– Narenciye notaları ve sızma zeytinyağı ile mevsim salatası.
Şefin Seçimi
– Hassas dokuları ve kırsal aromalarıyla mevsimlik kremalı çorba.
Ana Yemek Seçimi
– Zencefilli kereviz püresi üzerinde teriyaki soslu somon.
– Oloroso şerisinde İber domuz yanakları, trüflü kremalı patates ve zengin sosuyla servis edilir.
Özelleştirme veya değişiklik yapmak için Ale Gómez ile mesajlaşabilirsiniz.
Niteliklerim
15 yıllık deneyim
Endülüs'teki en iyi İspanyol otellerinde ve özel villalarda 15 yılı aşkın yemek pişirme deneyimi.
Casa de Indias'ta baş şef
Madrid'de Gastronomi ve Restoran Danışmanlığı alanında yüksek lisans, 2015.
Taberna ve Islantilla mezunu
Taberna del Alabardero ve Islantilla Otelcilik Okulu'nda eğitim gördü.
Ödemenizi korumaya yardımcı olmak için, para gönderirken ve ev sahipleriyle iletişime geçerken her zaman Airbnb'yi kullanın.
Uzmanlık alanlarım
Ben size geleceğim
Sevilla bölgesindeki misafirleri ziyaret ediyorum. Farklı bir konumda rezervasyon yapmak için bana mesaj gönderebilirsiniz.
Bilinmesi gerekenler
Misafir gereklilikleri
18 ve üzeri yaştaki misafirler katılabilir.
Erişilebilirlik
İşaret dili seçenekleri
İptal politikası
Tam para iadesi almak için rezervasyonunuzu başlangıç saatinden en az 3 gün önce iptal edin.
2.938 ₺ Misafir başına 2.938 ₺ başlangıç fiyatı
Rezervasyon için minimum 8.812 ₺
Ücretsiz iptal
Şefler Airbnb'de kalite açısından titizlikle incelenir
Şefler mesleki deneyimleri, sundukları menü çeşitliliği ve mükemmel itibarları açısından değerlendirilir. Daha fazla bilgi edinin
Bir sorunla mı karşılaştınız?





