Şef Alvarez'in sevgiyle hazırladığı seçkin yemekler

Çeşitli mutfak türleriyle hayalperest olan ben, iyi yemek yemeyi seven ve bir deneyim yaşamak isteyen insanlar için yemek pişirmeyi seviyorum
Otomatik olarak çevrilmiştir
Pavia ili bölgesinde Şef
Evinizde sağlanır

Et tabakları

4.161 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Her yemekte mutlak kahraman olan ete adanmış özel bir tadımı keşfedin. Sadece sürdürülebilir çiftliklerden seçilen taze ürünler: olağanüstü tekniklerle işlenmiş kaliteli sığır, dana, kuzu ve domuz eti. Kuru yaşlandırılmış olgunlaştırmadan sous-vide pişirmeye, yavaş tütsülemeden ters barbeküye kadar her lokma doğal dokuları, suları ve aromaları zenginleştirir. Ham malzemelerin usta işçilikle buluştuğu, damak zevkine hitap eden bir yolculuk.

Balık yemekleri

5.385 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Kendinizi denizden yeni çıkmış balıkların tadına bakmaya bırakın. Yuzu ile çiğ mavi yüzgeçli orkinos tartar, deniz yosunu ile buharda pişirilmiş kırmızı karides, soğuk füme amberjack, miso ile marine edilmiş ve ızgara uskumru. Rafine teknikler: moleküler ceviche, düşük sıcaklıkta sous-vide pişirme, yoğun umami için kurutma. Her yemek saflığı, lezzeti ve kadifemsi dokuları geliştirir. Okyanus zarafeti arayan damaklar için sürdürülebilir balıkçılığa bir övgü.

Michelin yıldızı kostümü

8.811 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Zarafet tapınağında 8 yemeklik bir senfoni. Mükemmel ham maddeler (trüf mantarı, havyar) avangard tekniklerle dans ediyor: küreleştirme, fermantasyon, otların buharda pişirilmesi. Her yemek bir tablo: füme kabuklu deniz ürünleri suyunda mavi ıstakoz, vin santo sosuyla iki servis güvercin. Kusursuz hizmet, fısıltı gibi sessiz oda, nadir şarap eşleşmeleri. Tat, görme ve duygunun saf mutfak sanatında bir araya geldiği tam bir deneyim.

Suşi Partisi

9.790 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Gurme suşi menüsü: Tsukiji ve Hokkaido'dan yabani balıklarla 12 nigiri ve özel omakase. 7 günlük otoro nigiri, füme dashi içinde marine edilmiş ikura, bambu buharda pişirilmiş Koshihikari pilavı üzerinde kremalı uni. Teknikler: binchotan yakma, yosunla yaşlandırma, milimetrik el kesimleri. Kızarmış wagyu ve siyah trüflü özel rulo. Mikro partilerden sake eşleştirmesi. Japon saflığı, hassasiyet ve umami ritüeliyle çağdaş lükse yükseldi

Deniz ve Dağlar

12.238 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Süper gurme Deniz ve Dağlar Menüsü: Enginliği ve zirveyi birleştiren 10 çeşit. Dağ çamı jöleli Gillardeau istiridyesi; porcini mantarı kreması üzerinde kavrulmuş deniz tarağı; beyaz Alba trüflü kabuklu deniz ürünleri çorbası içinde mavi ıstakoz; kırmızı karides ve vin jaune ile A5 wagyu. Teknikler: sous-vide, soğuk tütsüleme, dağ suyu küreleştirme. Yabani balık ve asil etler umami uyumuna karışıyor. Alp ve deniz şaraplarını eşleştirme. Karaların ve denizlerin şiirle buluştuğu füzyon zarafeti.
Özelleştirme veya değişiklik yapmak için Fernando ile mesajlaşabilirsiniz.

Niteliklerim

Şef
15 yıl deneyim
Birkaç yıl ünlü kişilere ve mankenlere yemek yaptım
Kariyerle ilgili önemli nokta
Medium dergisi için yazıyorum ve 'Secretos de Chef' adlı kitabımı yayınladım.
Bilgilendirme ve eğitim
2 eğitmen diplomasına sahip olmakla gurur duyuyorum ve 2018'de Malta'nın en iyi şefini seçtim
Ödemenizi korumaya yardımcı olmak için, para gönderirken ve ev sahipleriyle iletişime geçerken her zaman Airbnb'yi kullanın.

Uzmanlık alanlarım

Ben size geleceğim

Pavia ili ve Novara ili bölgesindeki misafirleri ziyaret ediyorum. Farklı bir konumda rezervasyon yapmak için bana mesaj gönderebilirsiniz.

Bilinmesi gerekenler

Misafir gereklilikleri

18 ve üzeri yaştaki misafirler katılabilir, toplam misafir sayısı en fazla 10 olabilir.

Erişilebilirlik

İşaret dili seçenekleri

İptal politikası

Tam para iadesi almak için rezervasyonunuzu başlangıç saatinden en az 3 gün önce iptal edin.
4.161 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Ücretsiz iptal

Şefler Airbnb'de kalite açısından titizlikle incelenir

Şefler mesleki deneyimleri, sundukları menü çeşitliliği ve mükemmel itibarları açısından değerlendirilir. Daha fazla bilgi edinin
Bir sorunla mı karşılaştınız?

Şef Alvarez'in sevgiyle hazırladığı seçkin yemekler

Çeşitli mutfak türleriyle hayalperest olan ben, iyi yemek yemeyi seven ve bir deneyim yaşamak isteyen insanlar için yemek pişirmeyi seviyorum
Otomatik olarak çevrilmiştir
Pavia ili bölgesinde Şef
Evinizde sağlanır
4.161 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Ücretsiz iptal

Et tabakları

4.161 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Her yemekte mutlak kahraman olan ete adanmış özel bir tadımı keşfedin. Sadece sürdürülebilir çiftliklerden seçilen taze ürünler: olağanüstü tekniklerle işlenmiş kaliteli sığır, dana, kuzu ve domuz eti. Kuru yaşlandırılmış olgunlaştırmadan sous-vide pişirmeye, yavaş tütsülemeden ters barbeküye kadar her lokma doğal dokuları, suları ve aromaları zenginleştirir. Ham malzemelerin usta işçilikle buluştuğu, damak zevkine hitap eden bir yolculuk.

Balık yemekleri

5.385 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Kendinizi denizden yeni çıkmış balıkların tadına bakmaya bırakın. Yuzu ile çiğ mavi yüzgeçli orkinos tartar, deniz yosunu ile buharda pişirilmiş kırmızı karides, soğuk füme amberjack, miso ile marine edilmiş ve ızgara uskumru. Rafine teknikler: moleküler ceviche, düşük sıcaklıkta sous-vide pişirme, yoğun umami için kurutma. Her yemek saflığı, lezzeti ve kadifemsi dokuları geliştirir. Okyanus zarafeti arayan damaklar için sürdürülebilir balıkçılığa bir övgü.

Michelin yıldızı kostümü

8.811 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Zarafet tapınağında 8 yemeklik bir senfoni. Mükemmel ham maddeler (trüf mantarı, havyar) avangard tekniklerle dans ediyor: küreleştirme, fermantasyon, otların buharda pişirilmesi. Her yemek bir tablo: füme kabuklu deniz ürünleri suyunda mavi ıstakoz, vin santo sosuyla iki servis güvercin. Kusursuz hizmet, fısıltı gibi sessiz oda, nadir şarap eşleşmeleri. Tat, görme ve duygunun saf mutfak sanatında bir araya geldiği tam bir deneyim.

Suşi Partisi

9.790 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Gurme suşi menüsü: Tsukiji ve Hokkaido'dan yabani balıklarla 12 nigiri ve özel omakase. 7 günlük otoro nigiri, füme dashi içinde marine edilmiş ikura, bambu buharda pişirilmiş Koshihikari pilavı üzerinde kremalı uni. Teknikler: binchotan yakma, yosunla yaşlandırma, milimetrik el kesimleri. Kızarmış wagyu ve siyah trüflü özel rulo. Mikro partilerden sake eşleştirmesi. Japon saflığı, hassasiyet ve umami ritüeliyle çağdaş lükse yükseldi

Deniz ve Dağlar

12.238 ₺ 
Rezervasyon için minimum 29.369 ₺
Süper gurme Deniz ve Dağlar Menüsü: Enginliği ve zirveyi birleştiren 10 çeşit. Dağ çamı jöleli Gillardeau istiridyesi; porcini mantarı kreması üzerinde kavrulmuş deniz tarağı; beyaz Alba trüflü kabuklu deniz ürünleri çorbası içinde mavi ıstakoz; kırmızı karides ve vin jaune ile A5 wagyu. Teknikler: sous-vide, soğuk tütsüleme, dağ suyu küreleştirme. Yabani balık ve asil etler umami uyumuna karışıyor. Alp ve deniz şaraplarını eşleştirme. Karaların ve denizlerin şiirle buluştuğu füzyon zarafeti.
Özelleştirme veya değişiklik yapmak için Fernando ile mesajlaşabilirsiniz.

Niteliklerim

Şef
15 yıl deneyim
Birkaç yıl ünlü kişilere ve mankenlere yemek yaptım
Kariyerle ilgili önemli nokta
Medium dergisi için yazıyorum ve 'Secretos de Chef' adlı kitabımı yayınladım.
Bilgilendirme ve eğitim
2 eğitmen diplomasına sahip olmakla gurur duyuyorum ve 2018'de Malta'nın en iyi şefini seçtim
Ödemenizi korumaya yardımcı olmak için, para gönderirken ve ev sahipleriyle iletişime geçerken her zaman Airbnb'yi kullanın.

Uzmanlık alanlarım

Ben size geleceğim

Pavia ili ve Novara ili bölgesindeki misafirleri ziyaret ediyorum. Farklı bir konumda rezervasyon yapmak için bana mesaj gönderebilirsiniz.

Bilinmesi gerekenler

Misafir gereklilikleri

18 ve üzeri yaştaki misafirler katılabilir, toplam misafir sayısı en fazla 10 olabilir.

Erişilebilirlik

İşaret dili seçenekleri

İptal politikası

Tam para iadesi almak için rezervasyonunuzu başlangıç saatinden en az 3 gün önce iptal edin.

Şefler Airbnb'de kalite açısından titizlikle incelenir

Şefler mesleki deneyimleri, sundukları menü çeşitliliği ve mükemmel itibarları açısından değerlendirilir. Daha fazla bilgi edinin
Bir sorunla mı karşılaştınız?