Airbnb hizmetleri

Saint-Cloud bölgesindeki şefler

Airbnb'de yerel profesyonellerin sunduğu benzersiz bir hizmet bulun.

Saint-Cloud bölgesinde özel şeflerin hazırladığı lezzetlerin tadına bakın

Şef

Paris

Cyril'den Fransız füzyon mutfağı

10 yıllık deneyim MasterChef sayesinde bir yaşam değişikliği yapıyorum ve restoranımı açıyorum. HACCP'de eğitim aldım. 2019 'da Japonya'nın Osaka kentindeki G20 Dünya Şef Kralı Zirvesi'nde madalya kazandım.

Şef

Paris

Özel şef: Modern Fransız ve İtalyan mutfağı

İlham verici yemek pişirmeyi seven, kökenlerimin, tutkumun ve büyükannemin rahatlatıcı ruh yemeklerinin kesiştiği noktada, kendi kendine yeten bir şefim. Ecole hôtelière Paris Drouant'ın onurlarıyla mezun olmuş bir ŞAPKA (Profesyonel Yeterlilik Sertifikası) ile ilhamımı Fransa'dan gelen dünyanın en ikonik pişirme yöntemleri ile geleneksel ve çağdaş İtalyan tarifleri arasında çiziyorum.

Şef

Simply French by Maylis

6 yıllık deneyim İnsanları bir araya getiren yemek deneyimleri yaratmak benim tutkum. Mutfak becerilerimi 2019 'da L'Atelier des Chefs'te geliştirdim. Lezzetli, keyifli ve misafirleri mutlu eden yemekler yaratmak bana neşe veriyor.

Şef

Paris

Prerana'dan küresel lezzetler

Michelin yıldızlı restoranlardan catering mutfaklarına kadar çeşitli mutfaklarda 5 yıllık deneyimim var. Çikolata dükkanından pâtisserie'ye kadar çeşitli mutfak ortamlarında beceriler kazandım. Michelin yıldızlı bir restoranda çalıştım ve hızlı tempolu bir ortamda becerilerimi geliştirdim.

Şef

Cam ile sıcak ve lezzetli yemekler

6 yıllık deneyimim, geleneksel restoranlarda ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan özel bir şef olarak çalıştım. École Hôtelière de Paris'te konukseverlik ve yemek sanatı okudum. Kendi işimi yürütüyorum, lezzetli mutfak deneyimleri yaratmak için müşterilerle doğrudan çalışıyorum.

Şef

Paris

Unutulmaz bir deneyim için Fransız şef

Adım Lila ve mutfak alanında 12 yıllık deneyimim var. Ferrandi Gastronomi Enstitüsü'nden mezun oldum, prestijli restoranlarda, bistronomik işletmelerde ve yemek pişirme becerilerimi geliştirdiğim kaliteli Fransız bira fabrikalarında çalışma fırsatım oldu.

Tüm şef hizmetleri

Christophe'dan mevsimsel güzel yemekler

25 yıllık deneyimim 25 yıldır şeflik yapıyorum ve çeşitli profesyonel mutfaklarda çalıştım. Mutfak okuluna gittim ve restoranlarda çalışarak zanaatımı geliştirdim. 10 yıldır özel şef olarak çalışıyorum ve çeşitli müşterilere hizmet veriyorum.

Şef Lucie ile mevsimsel Fransız mutfağı

8 yıllık deneyim Özellikle Polinezya'da seyahat ederken uygulamalı deneyimle öğrendiğim yerel Fransız ürünlerini kullanarak rafine, mevsimsel mutfakta yaratıcı yemek pişirme. Yerel Fransız ürünlerini kullanarak rafine ve mevsimsel mutfakta uzmanım.

Şef Marion'dan bitki bazlı lezzetler

10 yıllık deneyimim, yemek pişirme tutkumu paylaşmayı ve misafirlerimle özel yemekler yaratmayı seviyorum. 2015 yılında profesyonel bir yeniden eğitim programını (CAP Cuisine) tamamladım. 900 'den fazla misafir için yemek pişirdim ve La Belle Assiette'de (2015' ten 2023 'e kadar) ortak şeftim.

Daniele'den Geleneksel İtalyan Yemekleri

19 yıllık deneyimim Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştım. Hotel School of Rome'da eğitim aldım ve 80/100 ile bir Bac Pro elde ettim. 2015 'te Londra'daki en iyi İtalyan restoranı unvanını kazanmaya yardımcı oldum.

Jeff'ten Fransız yemekleri

20 yıllık deneyim Özel ev şefi, Vosges'te bir iç mimar için yemek pişirdim. Mutfak, hamur işi ve şarküteri yönetimi eğitimi aldım. Ünlü işletmelerde şef ve pasta şefiydim.

Dowenson'dan özelleştirilmiş menü

15 yıllık deneyim Birinci sınıf evler ve VIP catering hizmeti ile işbirliği. Yemek pişirme konusunda güçlü bir geçmişim var. Parc des Princes'te mutfak etkinliklerine ev sahipliği yaptım ve markalarla iş birliği yaptım.

Jean'den klasik Fransız yemekleri

8 yıllık deneyimim Tour d'Argent ve Le Meurice'de eğitim aldım, daha sonra özel bir şef oldum. Bölgesel inovasyon ustası Yannick Alleno'da eğitim aldım. Tarihi bir Paris restoranı olan Tour d'Argent'da çalıştım.

Laurent'ten modern Fransız mutfağı

20 yıllık deneyim, özgünlük ve yaratıcılıkla modern ve geleneksel Fransız mutfağının bir karışımını sunuyorum. Christophe Michalak, Thierry Marx ve Cyril Lignac döneminde öğrendim. Ulusal televizyon ağı için yemek pişirme programlarıyla ilgili mutfak becerilerimi sık sık paylaşıyorum.

A la table par May

Yemek pişirerek iyi şeyler paylaşma konusunda tutkuyla, sizi otantik ve mevsimsel lezzetlerden oluşan gerçek bir gurme yolculuğuna davet ediyorum. Mutfak maceram, bir bistronomik restoranda devam etmeden önce Paris'teki otel okulunda başladı. O zaman gelişmeyi, farklı işletmelerdeki yaratıcılığımı özgürce dizginlemeyi seçtim. Beni harekete geçiren şey nedir? Ürünün sevgisi, bulaşma zevki ve cesur ve uyumlu anlaşmalar arayışı. Mevsimsel, yerel ve anlamlı mutfaklarla ürünlerini geliştirmek ve geliştirmek için üreticilerle birlikte canlı çalışmaya büyük önem veriyorum. Dileyenler için, adil ve şaşırtıcı şarap eşleşmeleri oluşturmak için özenle seçilmiş şarap yemeklerime eşlik ediyorum.

Eglantine'den otantik Fransız mutfağı

8 yıllık deneyim, organik tercihi ile taze ve mevsimlik Fransız mutfağında uzmanlaşmış bir şefim. Becerilerimi Paris'teki Le Desnoyez'de geliştirdim ve CAP Cuisine diploması aldım. Kariyerime mutfakta başlamadan önce Alain Ducasse için mutfak yayıncılığında çalıştım.

Jonathan'dan Afro - Karayip güzel yemekleri

8 yıllık deneyimim, müşterilere üst düzey yemek pişirmeyi getiriyorum ve kaliteli yemekleri yükseltmek için danışmanlık hizmetleri sunuyorum. İngiltere ve Paris'teki ufkumu genişletmeden önce Guadeloupe'de eğitim aldım. Zanaatımı The Peninsula ve Plaza Athénée gibi en iyi lüks otellerde geliştirdim.

Manon'dan sürdürülebilir vejetaryen mutfağı

13 yıllık deneyimim tanınmış şefler için çalıştım, çeşitli etkinlikler üzerinde çalıştım ve şimdi kendi şirketimi yönetiyorum. Cheffe olarak bilgi ve yeteneklerimi zenginleştirmek için sürekli çalışıyorum. Hermès için özel bir etkinlikte ünlü Fransız şefle çalışma şansım oldu.

Mükemmel yemekler sunan özel şefler

Yerel profesyoneller

Kişiye özel şeflerden özel catering hizmetine uzanan seçeneklerle açlığınızı yatıştırın

Kalite açısından incelenip özenle seçildi

Her şef, mutfak tecrübesine göre gözden geçirilir

Mükemmellikle dolu bir geçmiş

Mutfak sektöründe en az 2 yıl tecrübeli