Airbnb hizmetleri

Saint-Ouen-sur-Seine bölgesindeki şefler

Airbnb'de yerel profesyonellerin sunduğu benzersiz bir hizmet bulun.

Saint-Ouen-sur-Seine bölgesinde özel şeflerin hazırladığı lezzetlerin tadına bakın

Şef

Paris

Cyril'den Fransız füzyon mutfağı

10 yıllık deneyim MasterChef sayesinde bir yaşam değişikliği yapıyorum ve restoranımı açıyorum. HACCP'de eğitim aldım. 2019 'da Japonya'nın Osaka kentindeki G20 Dünya Şef Kralı Zirvesi'nde madalya kazandım.

Şef

Paris

Özel şef: Modern Fransız ve İtalyan mutfağı

İlham verici yemek pişirmeyi seven, kökenlerimin, tutkumun ve büyükannemin rahatlatıcı ruh yemeklerinin kesiştiği noktada, kendi kendine yeten bir şefim. Ecole hôtelière Paris Drouant'ın onurlarıyla mezun olmuş bir ŞAPKA (Profesyonel Yeterlilik Sertifikası) ile ilhamımı Fransa'dan gelen dünyanın en ikonik pişirme yöntemleri ile geleneksel ve çağdaş İtalyan tarifleri arasında çiziyorum.

Şef

Simplice'den Fransız Esintili Özel Yemek

Özel yemek hizmetimi başlatmadan önce çeşitli Paris restoranlarında 15 yıllık deneyimim oldu. Paris'te eğitim aldım, Fransız mutfağında uzmanlık kazandım. Samimi toplantılardan büyük kutlamalara kadar benzersiz etkinlikler düzenliyor ve ev sahipliği yapıyorum.

Şef

Akhil tarafından yeniden tanımlanan özel şef deneyimleri

15 yıllık deneyimim İskandinav, Hint ve Japon da dahil olmak üzere kaliteli yemek ve küresel mutfaklarda uzmanım. René Redzepi, Pascal Barbot ve Magnus Ek gibi şefler altında eğitim aldım. René Redzepi, Pascal Barbot ve Magnus Ek gibi ünlü Avrupalı şeflerle iş birliği yaptım.

Şef

Daniele'den Geleneksel İtalyan Yemekleri

19 yıllık deneyimim Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştım. Hotel School of Rome'da eğitim aldım ve 80/100 ile bir Bac Pro elde ettim. 2015 'te Londra'daki en iyi İtalyan restoranı unvanını kazanmaya yardımcı oldum.

Şef

Paris

Marion's Culinary Journey

2015 'ten beri Paris'te ve yakındaki banliyölerde 10 yıllık deneyimim var. Hukuk ve siyaset bilimi alanında yüksek lisans derecem ve ŞAPKALI mutfağım var. Tek bir teklif için kılık değiştirmiş bir Meksika tacqueria düzenledim.

Tüm şef hizmetleri

Caterer gourmand by Boris

9 yıllık deneyim, Île - de - France'daki profesyonel etkinlikler için kişiye özel hizmetler sunuyorum. Catering ve konaklama yönetimi konusunda eğitim aldım. RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer gibi şirketler için çalıştım.

Jeff'ten Fransız yemekleri

20 yıllık deneyim Özel ev şefi, Vosges'te bir iç mimar için yemek pişirdim. Mutfak, hamur işi ve şarküteri yönetimi eğitimi aldım. Ünlü işletmelerde şef ve pasta şefiydim.

Dowenson'dan özelleştirilmiş menü

15 yıllık deneyim Birinci sınıf evler ve VIP catering hizmeti ile işbirliği. Yemek pişirme konusunda güçlü bir geçmişim var. Parc des Princes'te mutfak etkinliklerine ev sahipliği yaptım ve markalarla iş birliği yaptım.

Prerana'dan küresel lezzetler

Michelin yıldızlı restoranlardan catering mutfaklarına kadar çeşitli mutfaklarda 5 yıllık deneyimim var. Çikolata dükkanından pâtisserie'ye kadar çeşitli mutfak ortamlarında beceriler kazandım. Michelin yıldızlı bir restoranda çalıştım ve hızlı tempolu bir ortamda becerilerimi geliştirdim.

Laurent'ten modern Fransız mutfağı

20 yıllık deneyim, özgünlük ve yaratıcılıkla modern ve geleneksel Fransız mutfağının bir karışımını sunuyorum. Christophe Michalak, Thierry Marx ve Cyril Lignac döneminde öğrendim. Ulusal televizyon ağı için yemek pişirme programlarıyla ilgili mutfak becerilerimi sık sık paylaşıyorum.

Jean'den klasik Fransız yemekleri

8 yıllık deneyimim Tour d'Argent ve Le Meurice'de eğitim aldım, daha sonra özel bir şef oldum. Bölgesel inovasyon ustası Yannick Alleno'da eğitim aldım. Tarihi bir Paris restoranı olan Tour d'Argent'da çalıştım.

A la table par May

Yemek pişirerek iyi şeyler paylaşma konusunda tutkuyla, sizi otantik ve mevsimsel lezzetlerden oluşan gerçek bir gurme yolculuğuna davet ediyorum. Mutfak maceram, bir bistronomik restoranda devam etmeden önce Paris'teki otel okulunda başladı. O zaman gelişmeyi, farklı işletmelerdeki yaratıcılığımı özgürce dizginlemeyi seçtim. Beni harekete geçiren şey nedir? Ürünün sevgisi, bulaşma zevki ve cesur ve uyumlu anlaşmalar arayışı. Mevsimsel, yerel ve anlamlı mutfaklarla ürünlerini geliştirmek ve geliştirmek için üreticilerle birlikte canlı çalışmaya büyük önem veriyorum. Dileyenler için, adil ve şaşırtıcı şarap eşleşmeleri oluşturmak için özenle seçilmiş şarap yemeklerime eşlik ediyorum.

Manon'dan sürdürülebilir vejetaryen mutfağı

13 yıllık deneyimim tanınmış şefler için çalıştım, çeşitli etkinlikler üzerinde çalıştım ve şimdi kendi şirketimi yönetiyorum. Cheffe olarak bilgi ve yeteneklerimi zenginleştirmek için sürekli çalışıyorum. Hermès için özel bir etkinlikte ünlü Fransız şefle çalışma şansım oldu.

Cam ile sıcak ve lezzetli yemekler

6 yıllık deneyimim, geleneksel restoranlarda ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan özel bir şef olarak çalıştım. École Hôtelière de Paris'te konukseverlik ve yemek sanatı okudum. Kendi işimi yürütüyorum, lezzetli mutfak deneyimleri yaratmak için müşterilerle doğrudan çalışıyorum.

Ashiq'ten geleneksel Fransız menüsü

11 yıllık deneyim Restoran sektöründe inşa edilmiş bir vakıfla artık kişisel bir şef olarak çalışıyorum. Çeşitli restoranlarda becerilerimi geliştirmeden önce eğitimimi Londra'da tamamladım. Çok çeşitli ünlü misafirler için yemek pişirdim.

Or'a göre pazar ziyafeti

10 yıllık deneyim En iyi Paris restoranlarında ve Kuzey Afrika'dan mutfak mirasında uygulamalı deneyim. Levanten, Akdeniz ve Kuzey Afrika yemek pişirme teknikleri konusunda eğitim aldı. Paris'teki Miznon, Shouk ve Dalia'da LED mutfaklar.

Laura'dan zevk yolculuğu

14 yıllık deneyimim, Akdeniz, Asya ve Fransız mutfaklarında uzmanlaşmış özel bir şefim. Beslenme, gıda trendleri ve özel diyetlere odaklanın. Doyumsuz bir ilgisi olan, yiyecek ve şarap hakkında derin bilgiye sahip bir gurmeyim.

Mükemmel yemekler sunan özel şefler

Yerel profesyoneller

Kişiye özel şeflerden özel catering hizmetine uzanan seçeneklerle açlığınızı yatıştırın

Kalite açısından incelenip özenle seçildi

Her şef, mutfak tecrübesine göre gözden geçirilir

Mükemmellikle dolu bir geçmiş

Mutfak sektöründe en az 2 yıl tecrübeli