Restoran

蕎麦 柏木 ふじ家

Yerel halktan 5 kişi öneriyor,
Kalıcı olarak kapandı

Yerel halktan ipuçları

Sayoko
September 10, 2017
手打ち蕎麦には、北海道他、国産そば粉をふんだんに使用。入手困難とも言われる蔵元直送の地酒を多数取り揃えている。 For handmade buckwheat, Hokkaido et al., Domestic buckwheat flour extensively used. There are many sake brewers directly brewed from Kuramoto, which are also said to be hard to obtain. 手工制作的面条,北海道等,用大量国产荞麦粉。得到库存大量的困难和酿酒厂直接供货,这也被称为当地的缘故。
Keisuke & Manaka
February 15, 2016
Japanese soba Izakaya.

Yakın yerlerdeki yapılacak eşsiz şeyler

Shinjuku'da Izakaya Yemek Turu
Tokyo'da Özel Canlı Fotoğraf Çekimi Turu
Tokyo'da Kişisel Fotoğrafçı ve Rehber

Yerel halkın diğer önerileri

Konum
8-chōme-5-3 Nishishinjuku
Shinjuku City, Tokyo