İçeriğe atla
Ne yazık ki Airbnb web sitesinin bazı bölümleri JavaScript etkinleştirilmeden düzgün çalışmıyor.
Evinizi Airbnb'ye taşıyın
Kaydolun
Oturum açın
Evinizi Airbnb'ye taşıyın
Yardım Merkezi
Fotoğrafları Göster
Restoran
Nagasawaya
Yerel halktan 1 kişi öneriyor
Yerel halktan ipuçları
Satoshi
February 15, 2018
生産直売、和牛の一頭買い!使用している牛肉について。 黒毛和種の雌牛(未経産)、肥育期間月齢30ヶ月以上。 適度な熟成(ドライ1~2週間+ウエット2週間~)。 また、お米は喜多方産のコシヒカリを使用、豚肉は福島県産豚を使用し野菜も国産を使用しています。タレやキムチも自家製です。 できるだけ地元産・国産の食材を使い、手造りで提供する、予約が取れない人気店
Konum
Kitakata, Fukushima
Yol tarifi alın